Dobrodošli u prodavnicu koju bi posećivale bebe kada bi imale vaš NOVČANIK !

 

 CooL Beba se bavi prodajom  bodića,(za  bebe uzrasta do 2 godine),portiklica,bombona jastuka sa jedinstvenim i originalnim natpisima.

 
Na prvom mestu nam je kvalitet jer znamo da za vaše dete želite samo najbolje. U proizvodnji koristimo  isključivo najfiniji  100 % pamuk proverenog kvaliteta i zato su naše stvarčice izuzetno prijatne i udobne za nošenje. Mislili smo i tome kako da vam olakšamo oblačenje vaših bebica pa svaka majica i bodi imaju po dva drikera na okovratniku kako bi glavica lakše prolazila. Lake su za održavanje i dugo će vam trajati.Imamo  bodiće  u veličinama od 62-92 .
Takođe smo želeli da se naši proizvodi razlikuju od drugih i da budemo jedinstveni na tržištu pa smo osmislili originalne i jedinstvene natpise koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Naši natpisi su šaljivi,veseli i šalju jasnu i originalnu poruku okolini i  mame gomilu osmeha.
 
U ponudi je trenutno preko 40 različitih natpisa i sigurno ćete pronaći neki koji će vas nasmejati i oraspoložiti. Neki su pisani ćirilicom na srpskom jeziku, a neki na engleskom. Dostupni su u 4 boje i to plavoj,roze,zelenoj i crnoj. Natpisi koji su napisani crnom bojom jedino se kao takvi mogu poručiti. Natpisi su vrlo postojani i trajaće koliko i majica ili bodić. Sve natpise koje vidite na bodićima mogu biti i na portiklicama . Radjeni su tehnikom termopreslikača i njihovi tekstovi se ne mogu menjati.Natpise koje trenutno imamo  u ponudi možete pogledati na našim stranicama.
Ukoliko tu ne pronadjete nešto dovoljno zanimljivo pogledajte stranicu  NATPISI PO VAŠOJ  ŽELJI  ,na kojoj možete videti kako izgledaju bodići i portiklice koji su radjeni po želji kupaca i sigurno ćete pronaći inspiraciju.Ovi tekstovi se rade  ručno po vašoj želji i ideji bojama za tekstil koje su na bazi vode ali su izuzetno postojane i dugotrajne.Bodići i portiklice se mogu najnormalnije prati u veš mašini na 40 stepeni a po potrebi i otkuvavati na 90 stepeni bez straha da će se natpisi oštetiti.
 
Budite i vi kreativni i sami osmislite tekst koji će stajati na  bodiću ili portiklici  i naručite  
na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tako ćete dobiti ORIGINALAN  I  JEDINSTVEN POKLON za svaku bebu.
 
 
UKOLIKO ŽELITE DA NEKOGA OBRADUJETE I IZNENADITE možemo umesto vas  POSLATI PAKET IZNENAĐENJA sa čestitkom i tekstom koji nam vi dostavite, na željenu adresu.
 
Više detalja o tome pogledajte na stranici "kako naručiti".